Español
English
Ruski
Polski

 

Doamnelor si domnilor,

Ne adresam dumneavoastra in scopul de a va prezenta firma noastra, STREVER S.L. , si servicile pe care aceasta le ofera, si care, suntem convinsi, vor fi de mare folos intreprinderii dumneavoastra.

STREVER S.L. este o intreprindere specializata in transportul rutier international de marfuri spre si din tarile Europei de est.

Oferim:

- Servicii de transport de marfuri spre si din: Polonia, Cehia, Slovenia, Slovacia, Croatia, Rusia, Bielorrusia, Ucraina, Moldiva, Romania, Ungaria, Bulgaria, Yugoslavia, Turcia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Estonia, etc.
- Consultanta
- Transporturi si urmarire “door to door”
- Export saptamanal de marfuri spre diverse destinatii
- Personal autohton si plurilingvistic pentru a asigura o relatie de afaceri cat mai profesionala si mai lucrativa cu partenerii nostrii
- Personal calificat care se va ocupa de derularea corespunzatoare a contractelor incheiate, de respectarea termenelor de livrare a marfii la destinatarul final, de incasarea si plata facturilor la datele convenite prin contracte
- Distributie si depozitare din/in magazii proprii situate in Barcelona
- Formalitati vamale realizate in biroul propriu din La Junquera
- Un birou in Moscova, care coordoneaza fluxul de import/export de marfuri din si spre tarile ex sovietice

Colaboram cu parteneri in diverse tari, cu scopul de a putea oferi clientilor nostri servicii de transport cu cel mai mare grad de profesionalitate.

Va multumim pentru atentia Dumneavoastra si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii si informatii suplimentare.

Adresele de e-mail la care ne puteti contacta in limbile: romana, rusa, engleza, germana, franceza, polona, ucraineana, si la care va stam oricand la dispozitie.

Multumiri anticipate pentru interesul aratat.